Biograf oplevelser
Dronningen: dansk drama om hed affære

I øjeblikket er den danske drama ”Dronningen” på alles læber. Den er med Trine Dyrholm i hovedrollen og fortæller historien om en kvinde, hvis liv ændrer sig drastisk, da hun indleder en affære med sin 17-årige stedsøn.

”Dronningen”, der er instrueret af May El-Toukhy, er i øjeblikket på alles læber. Allerede inden premieren har den høstet internationale priser.

Filmen handler om Anne, der lever det perfekte liv sammen med sin mand Peter og deres to fælles døtre. Hun har en stor og lovende karriere og lever lykkeligt sammen med sin ægtemand. Det ændrer sig dog radikalt, da hun indleder en affære med sin 17-årige stedsøn, Gustav.

Ved at indlede et forhold til sin stedsøn risikerer hun alt, hvad hun har. Hun er derfor nødt til at gøre op med sig selv, hvilken vej hun vil gå, og hvilket slags menneske hun i virkeligheden er – og gerne vil være. Det er naturligvis et valg, som har konsekvenser upåagtet, hvad hun gør.

International opmærksomhed

”Dronningen” er en film, du er nødt til at gå i biografen for at se. Den har allerede fået stor international opmærksomhed og har både vundet publikumsprisen på Sundance Film Festival 2019 samt hovedprisen, skuespiller-prisen og publikumsprisen på Göteborg Film Festival. Det må man sige er en blåstempling af filmen!

Så er du i forvejen vil med dansk drama og dansk/svensk skuespil, er dette en film lige for dig! Den har alt det et drama bør have – så du kommer bestemt ikke til at kede dig på sæderækkerne!

Related Post