Streaming
Nemt og billigt at se film fra nettet

I dag har det aldrig før været så nemt og billigt at få adgang til film, som man endda kan se derhjemme eller på farten, så det er behageligt at fordrive ventetiden i bus og tog. Det skyldes det store udvalg af film og musik på nettet, hvor man reelt har adgang til alle nye udgivelser, der endda kan ses på både:

  • Mobiltelefon.
  • Tablet.
  • Computer.
  • PlayStation.
  • Smart TV.

For få år siden var det væsentligt dyrere og mere besværligt at anskaffe sig en samling med videofilm, men i dag er alle forbundet med internettet via abonnement på deres telefon eller via WIFI i hjemmet, på arbejdspladser og på offentlige steder, så derfor ler det ikke længere nødvendigt at have en privat samling af film og musik, da alt reelt er tilgængeligt online med få tastetryk. Nemmere kan det ikke være, og det behøves heller ikke være dyrt eller besværligt.

Download eller streaming?

Der er da mange mennesker, der stadig gemmer deres film på en stor harddisk, således de senere kan gense deres film, men udviklingen går tydeligt over til streaming af film og TV-udsendelser, hvilket også gør det mere komfortabelt for seerne, at de nu selv kan vælge hvornår de vil se bestemte udsendelser frem for at være afhængig af TV selskabets programtider.

Både DR1, TV2 og TV3 tilbyder sine kunder at kunne se samtlige udsendelser via streaming på nettet, og mange af udsendelserne er endda offentlige tilgængelige for alle på TV selskabernes hjemmeside. Hvis man skal på en ferietur til et sted uden et hurtigt og stabilt internet, så er det ofte en god idé at downloade film og serier til sin computer eller telefon, således man kan se disse film, selv om man er offline. Det kan være ret dyrt at streame film via sit mobilabonnement, så derfor vælger de fleste at hente film, når de er på WIFI.

Her kan man finde og se film fra nettet

Der findes heldigvis masser af hjemmesider på nettet, hvor man kan både streame og downloade film og TV-serier, men mange er udenlandske film og uden undertekster. Man finder et ganske stort udvalg på de danske bibliotekers hjemmesider, hvor man kan låne film ganske gratis, men de fleste danske film er mest af ældre dato.

Hvis man helst vil have adgang til nye spillefilm med danske tekster og nye danske film, så kan man se film på Blockbuster.dk, da de netop gennem mange år har specialiseret sig i at levere film til forbrugerne. Man kan både købe, leje eller streame film direkte fra nettet, så nemmere kan det ikke være at se film på sin telefon, computer eller TV.

Related Post