Streaming
Harry Potter – En ægte klassiker

Harry Potter er en serie, som oprindeligt kun fandtes i bogform, men som senere er blevet filmatiseret. I dag er de oprindeligt 7 bøger endt ud som 8 magiske film, hvor man følger Harry Potter og hans bedste venner, Ron Weasley og Hermione Granger, på alle deres eventyrer.

Harry Potter er en ægte klassiker, som du næsten kun kan blive forelsket i, når du har set den første gang. Det er en serie, som kan ses flere gange. For hver gang du ser den, så vil du opdage nye ting, som du ikke bemærkede sidst, du så den. Desuden er det en klassiker, som kan nydes af både børn, unge og voksne.

Perfekt serie til en mørk regnvejrsdag

Harry Potter film er en serie, som passer perfekt til en indendørsdag, hvor det regner udenfor og du ligger indenfor med din familie eller venner og mangler noget at se. Hvis du endnu ikke har set serien, så vil du helt sikkert ikke fortryde at begynde. Så saml dine venner til et film-maraton, som vil byde på masser af spænding. Alle filmene har vi samlet til dig her på BLOCKBUSTER.

Harry Potter-filmene

Harry Potter-filmene er baseret på J.K. Rowlings 7 bøger, som handler om Harry, der opdager på sin 11-års fødselsdag, at han er troldmand. Igennem de 8 film følger vi Harrys opvækst og udvikling, og hans kamp imod den onde Troldmand, Lord Voldemort, som forsøgte at dræbe Harry, da han var helt spæd. Vi følger hans mest ulykkelige samt lykkelige momenter, og alle hans overvejelser omkring venskaber, familie, frygt for døden og meget mere.

Vi ser ham gå fra barn til voksen, og alt hvad det indebærer. Med Harry Potter får du masser af magi, eventyr, besværgelser, monstre og fantasi. Det er kombinationen af almindelige menneskers, troldmænds og hekses liv i én serie.

Related Post