Anmeldelser
Gyseraften med vintagedukken Annabelle

Er du vild med gyserfilm, eller trænger du til en aften med spændende underholdning og et godt gys? Så kunne gyserfilmen om dukken Annabelle være et godt bud.

Et par begynder at opleve skræmmende overnaturlige hændelser, der omfatter den gamle vintage dukke Annabelle, kort efter deres hjem er invaderet af sataniske kultister.

Filmen er en amerikansk gyser fra 2014, der kan streames gennem Blockbusters streaming tjeneste, der i øvrigt har et stort repertoire af gyserfilm samt film og tv-serier af mange andre genrer.

Et spændende gys om den særlige dukke

Mia og John Gordon bor sammen i Santa Monica, Californien, de er lykkeligt gift, og Mia er gravid. John læser medicin, og har derfor ikke meget tid til sin elskede kone, så han køber en gammel og sjælden dukke, kaldt Annabelle til hendes samling. Dette får dog ekstreme konsekvenser, da de en gruppe sataniske kult medlemmer bryder ind i deres hus og angriber dem, efter at have dræbt deres naboer.

Mia og John bliver imidlertid reddet af politiet, og Mia får besked på at hvile sig op til fødslen. Der kommer dog igen noget i vejen, da en brand bryder ud i deres hus, og Mia leverer en lille pige for tidligt.

Familien flytter til en lejlighed i Pasadena for at komme væk fra det katastroferamte hjem. Mia smider dukken Annabelle ud i forbindelse med flytningen, men finder den senere hen i en kasse under udpakningen i det nye hjem. Mærkelige ting begynder at ske igen, og Mia får en ven, der lærer hende om en ond kult, der vil have fat i deres datters sjæl. Da John og Mia tilkalder Fader Perez for at hjælpe dem med Annabelle, er ondskaben stærkere end præsten og han sendes såret til hospitalet. Hvem kan redde datterens sjæl nu?

Vil du gerne finde ud af om datteren bliver reddet og måske hvem der kan redde hende? Så kan du lige nu streame Annabelle hos Blockbuster, hvor man både kan købe og leje film over nettet.

Related Post