Anbefalinger
Timevis af god underholdning i danske film

Foretrækker du danske film af den simple årsag, at de er på danske og foregår i velkendte danske miljøet? Eller kan du godt lide den karakteristiske humor og dystre stemning, der udspiller sig i mange danske film? Så har du helt sikkert noget tilfælles med en stor portion af resten af danskerne. Mens den yngre generation er faldet for streaming tjenester som Netflix og HBO, der primært viser amerikanske film omhandlende den velkendte og jagtede amerikanske drøm, så er deres forældres generation stadig mere tilbøjelige til at vælge de danske film over de amerikanske og andre udenlandske film. Det skyldes måske også, at de kan genkende mange fænomener, produkter, talemåder og lignende fra deres barndom, særligt i nogle af de ældre danske film som de gamle Far til Fire, Olsen Banden, Dirch Passer og lignende.

 

Kast dig ud i danske film og bliv overrasket

Uanset om du er til danske film eller ej, findes der altså rigtig mange gode danske film omhandlende samfundets problematikker, hvorfor mange danske film er særdeles relevante. Så selvom du tror, at du er mere til amerikanske film og sjældent ser danske film, kan du altså få dig lidt af en overraskelse, hvis du tør kaste dig ud i at se en dansk film. Der findes også mange gode nyere danske film og serier som Badehotellet, Bedrag, Broen og lignende. Flere af disse har desuden fået massiv omtale i udlandet, hvorfor det også er blevet tekstet på udenlandsk og vil være at finde i diverse streaming tjenester. Så hvis resten af verden er så vil med danske film og serier, må der jo være noget om sagen.

Hos CDON finder du et stort udvalg af danske film og serier, hvor der lige nu er op til 60% rabat at hente. Så det er med at slå til med det samme, hvis du vil have fingre i nogle af de gode og populære danske film.

Relaterede indlæg