Anbefalinger
Premierefilm i år 2016

Vi kan vidst hurtigt blive enig om, at 2015 var et godt år i filmverdenen med store premierefilm som Star Wars, James Bond, Fifty Shades of Gray og Hunger Games. Men fortvivl ej, det ser også ud til, at der er en masse godt i vente for det kommende år.

Er du en rigtig filmnørd eller holder du blot meget af at se film og gerne de seneste nye, så kan du læse meget mere om de kommende premierefilm i år 2016 her. Her vil du få et overblik over de største film, du kan vente at se på lærredet til næste år.

 

Disse film SKAL ses i år 2016

Det ser ud til at år 2016 bliver et godt film-år for de barnlige sjæle. Der udkommer nemlig en del animationsfilm og andre film, som vi kender som tegnefilm fra vores barndom.

  1. X-Men: Apocalypse – men skuespillere som Jennifer Lawrence kan dette kun være en god fortsættelse af historien om de forskellige superhelte. Jennifer Lawrence har allerede vidst sit talent i det forgangne år, så mon ikke hun kan toppe det i den nye X-Men?
  1. Star Trek Beyond – inkarnerede fans vil formentlig juble over denne udgivelse, men det vil formentlig blive en stor film, der kan få manges øjne op for dette Science Fiction
  1. Tarzan – dette er en god klassiker som de fleste af os formentlig husker fra vores barndom, hvor den blev vist som tegnefilm i fjernsynet. Vil du se hvordan det går Tarzan og Jane anbefales denne.
  2. Batman vs. Superman: Dawn of Justice – to af de mest populære superhelt i en og samme film, kan da kun være opskriften på en god cocktail, der helt sikkert på nydes på det helt store lærred.
  3. Ice Age: Collision Course – bliver vi nogensinde trætte af de grinagtige karakterer fra Ice Age, det tror jeg ikke. Dette kunne sikkert være en god film at se i 3D på det store lærred.
  4. Kung Fu Panda 3 – Endnu en for de barnlige sjæle.
  5. Star Wars Anthology: Rogue One – mon ikke også dette bliver et hit ovenpå den nyeste Star Wars film, der tog alle med storm.
  6. Alice in Wonderland 2 – et klassisk eventyr om pigen, der skrumper og forsvinder ind i Eventyrlandet. Her møder man også en masse andre sjove karakterer – med garanti en film, der bør ses i biografen.
  7. Ghostbusters – endnu en klassiker, der også må ses i biografen eller hjemmebioen.
  8. Ninja Turtles 2 – den første Ninja Turtles film udkom i år og var et hit, så mon ikke der er mange, der vil se fortsættelsen i biografen.

 

Se flere film derhjemme

Det er dyrt at gå i biografen, hvilket betyder at de færreste mennesker har hul i budgettet til at gå i biografen meget mere end en gang om måneden. Det kan derfor være en god idé at sortere i de film, du mener egner sig bedst til at se i biografen og så se resten derhjemme. Det betyder selvfølgelig, at du må vente et stykke tid på, at de kommer på DVD, men i mellemtiden vil der sikkert være en god film, du kan se i biografen.

Relaterede indlæg