Anbefalinger
Knaldgod underholdning med Disney klassikerne

Er du vild med film, og er du løbet tør for inspiration og ideer til hvad du skal se? Med Disneys klassikere er du sikret timevis af god underholdning med de populære animerede film.
Jeg husker selv at have set utallige Disney film igennem min barndom, hvor jeg så op til de kvindelige karakterer som Askepot, Snehvide og Belle fra Skønheden og Udyret. Disney filmene er en god erindring fra min barndom, der minder mig om en god tid. Ikke desto mindre går disse Disney klassikere ikke af mode. De bliver stadig produceret og konsumeret i massevis, netop fordi det er klassisk og enestående underholdning.

Så hvis du ikke lige ved, hvilke filmeventyr du skal begive dig ud i, så kan du jo gå i gang med at se eller gense alle de gode Disney klassikere. Det gode ved Disney filmene er også, at de både kan nydes af børn og voksne, hvorfor det kan være en gode måde at bruge tid sammen med sine børn på eller bare slappe af i sit eget selskab.
Uanset hvad er Disney klassikerne fyldt med gode historier og søde fortællinger, der beretter om mere end bare prinsesser, prinse og idyl.

 

Top 10 Disney klassikere

Det er selvfølgelig smag og behag, hvilke Disney klassikere, der er blandt de ti bedste. Men her er et bud på ti af de mest klassiske og rigtige gode Disney film blandt den store kollektion af animerede film, der tæller langt mere end ti gode film.

 

  1. Snehvide og De Syv Små Dværge kommer med på listen alene fordi det er filmen, der startede hele Disney eventyret. Ikke desto mindre er det også en rigtig sød fortælling.
  2. Junglebogen handler om en forældreløs dreng, der bliver opdraget af diverse dyr, der befinder sig i junglen.
  3. Peter Pan handler om en dreng og hans venner, som alle kan flyve og alene af den grund skal den selvfølgelig med på listen over top ti Disney klassikere.
  4. Løvernes Konge indeholder masser af spænding og drama samt en masse søde karakterer i form af løver og andre savanne dyr.
  5. Herkules er en enormt sjov film, der desuden indeholder en masse musik.
  6. Bambi er en barsk fortælling om det sødeste dådyr og dets venner.
  7. Askepot er en af Disneys mest populære film, hvorfor den selvfølgelig skal med på listen.
  8. Pinocchio handler om en trædukke, hvis næse vokser sig længere og længere, når han lyver.
  9. Den Lille Havfrue er en klassisk kærligheds historie fortalt på den mest magiske vis fyldt med sang og sjov.
  10. Pocahontas var datter af den mægtige indianerhøvding. På et tidspunkt bliver hun taget til fange af nybyggerne, hvor hun senere møder sin store kærlighed.

 

En samlet boks med Disney klassikere

Hos CDON finder du alle de gode Disney klassikere, hvor du både kan købe dem individuelt som DVD film og Blu-Ray eller som en samlet boks. Den samlede boks indeholder hele 53 Disney klassikere, hvorfor det kunne være en rigtig god og nem både at starte dit Disney eventyr på.

Hvis du ikke ejer en eneste Disney film og gerne vil se alle klassikerne, er boksen en ideel mulighed for at anskaffe dig dem alle på en gang. Boksen der koster 2000 kroner indeholder Disney klassikere som Snehvide og De Syv Små Dværge, der var den første Disney film, der blev produceret. Derudover finder du Disney klassikere som Robin Hood, Peter Pan, Lady og Vagabonden, Tornerose, Pinocchio, Dumbo, Alice i Eventyrland, 101 Dalmatinere, Junglebogen, Aladdin, Herkules, Mulan, Tarzan, Frost og Big Hero 6.

Disney klassiker boksen indeholder altså en god blanding af nyere og ældre Disney film.

Relaterede indlæg