Anbefalinger
Indiana Jones vender tilbage

Troede du at 2008 var sidste gang vi fik lov til at se Harrison Ford på storskærm, i rollen som Indiana Jones? I så fald kan du godt tro om – i hvert fald hvis man skal tage Disney direktørens ord for gode varer (og det skal man jo nok).

Indiana Jones 5 har der længe svirret rygter omkring, og i et interview med Bloomberg fortæller Disney’s direktør Bob Iger om de kommende projekter for “Lucasfilm”, hvor han selvfølgelig nævner Star Wars – men også “Indiana Jones, i øvrigt, som kommer”.

 

Hvad med Harrison Ford?

At sætte en anden i rollen som Indiana Jones ville være utænkeligt, og instruktør Steven Spielberg har selv tidligere sagt, at han ikke kan se andre i rollen end Harrison Ford. Hovedpersonen selv har da også sagt, at han hjertens gerne ville lave endnu en film. Der har dog ellers floreret masser af bud på hvem der kunne overtage rollen som Indiana Jones, og nogle af budene har bl.a. været Chris Pratt og Bradley Cooper:

Det er altså gode nyheder til dig, der bedst kan lide at se de originale skuespillere i nye produktioner. Det foretrækker vi i hvert fald selv!

Relaterede indlæg