Anbefalinger
Hold videoaften med pigerne med online filmudlejning

Er du en af dem, der husker, hvor hyggelig gåturen ned til Blockbuster var? Selv på regnfyldte dage var turen ned til den lokale butik fyldt med hygge og spænding – for gad vide hvilken film, man endte med at leje med sig hjem? Derudover blev der samtidig handlet slik og godter, for det var en del af oplevelsen! Sådan er det ikke mere, men det skal ikke forhindre dig i at holde en rigtig hyggelig venindeaften med masser af gode film.

 

Køb slik og godter inden

Som i tidligere tider skal der stadig stilles frem med rigelig slik og godter. For selv om filmudlejningen nu er rykket fra fysiske butikker til online platforme, kan man stadig gøre, som man engang gjorde. Tag med veninderne ned i Netto og brug en god luns tid på at udvælge det slik, chokolade, lakrids, chips og dip, som I ikke kan undvære, når I skal sidde og savle over Matt Damon eller Leonardo DiCaprio. Det er stadig det samme, selvom det ikke bliver købt i en Blockbuster butik.

 

Brug god tid på at vælge den rette film

Når godterne er handlet og pizzaen er spist, er det tid til at vælge film; det bedste tidspunkt på aftenen! Godt nok er det ikke helt det samme som at lede efter de gode titler på hylderne, men det nærmer sig samme niveau. For I skal stadig blive enige om, hvilken eller hvilke film I skal leje, og hvor mange af dem I skal leje. Kompromiser vil stadig være til stede, da Blockbuster stadig har et rigtig stort og fornuftigt udvalg af gode og fantastiske film.

 

Billigt at leje film på Blockbuster

Hvis I ikke kan blive enige om en enkelt eller to film, gør det ikke alverden. Typisk  koster det nemlig ikke mere end 49 kroner for jer at leje en film hos Blockbuster – så det går ikke ud over månedens budget at vælge en ekstra film eller to at putte sig til, når natten begynder at falde på.

Billede: Charleston’s TheDigitel

Relaterede indlæg